Niagara Forte Niagara Forte
 

Lamput

Tarjoamme vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja laadukkaita ja pitkäikäisiä valonlähteitä asiakkaille.

Tuotevalikoimassa on pitkäikäisiä loisteputkia ja energiaa säästäviä kompaktiloistelamppuja sekä kaikenkattava valikoima muita kiinteistöihin tarvittavia lamppuja.

Lamppujen vaihto maksaa usein enemmän kuin itse lamput. Lamppujen vaihto voidaan suorittaa joko yksittäin tai ryhmävaihtona. Menetelmän valinta ja vaihdon ajankohta riippuu muun muassa seuraavista seikoista: Vaihdon hankaluus ja kustannukset, minimivalaistustason ylläpitämisen tarve, valittujen lamppujen nimellispolttoikä ja valovirran pysyvyysominaisuudet.

LED lamput

Vihreä vaihtoehto – Ledit eivät ole käytön jälkeen ongelmajätettä. Ledivalaistus yleistyy nopeasti ja tuotekehitystä tapahtuu koko ajan. Tuotevalikoimaan tulee jatkuvasti uusia parempia tuotteita.

 

Energiansäästölamput

GE Spiral – energiansäästölamppu

GE LongLast Spiral on pitkäikäinen energiansäästölamppu. Keskimääräinen elinikä on 15.000 tuntia. Lamput ovat kooltaan erittäin pieniä, joten ne mahtuvat hyvin hehkulamppuvalaisimiin. Ne syttyvät heti ja antavat nopeasti hyvän valontuoton. Lampuissa on miellyttävä, hehkulamppumainen värisävy 827. Energiansäästö hehkulamppuihin verrattuna jopa 80%. Saatavana olevat tehot: 8W, 12W, 15W, 20W ja 23W.

Pienoisloistelamput

GE Biax kattaa kaikki pienoisloistelampputarpeenne - saatavana on laaja valikoima eri muotoisia, kokoisia ja tehoisia lamppuja.

GE:n pienoisloistelamput tuottavat enemmän valoa ja vähemmän lämpöä. Koska ne kuluttavat vähemmän energiaa, valaistus tulee halvemmaksi.

Loistelamput

Loistelamppujen etuina ovat erittäin pitkä polttoikä, erinomainen valovirran pysyvyys, hyvä värintoisto ja suuri valovirta.
Kannattaa aina valita laadukasta ja pitkäikäistä lamppua - riippumatta käyttökohteesta.

GE Polylux XLr  loistelamput ovat laadultaan hyviä ja nämä tuotteet soveltuvat kaikkiin kohteisiin - polttoikä 20.000 tuntia.

Mikäli loistelamppujen vaihto on hankala, esimerkiksi jos valaisimet ovat korkealla - kannattaa valita GE LongLast tuotteet - polttoikä jopa 42.000 tuntia.

Purkauslamput

Lamput voidaan jakaa seuraaviin pääryhmiin: monimetallilamput, suurpainenatriumlamput ja elohopealamput. Purkauslamput tarvitsevat toimiakseen tietylle tyypille suunnitellun sytyttimen ja kuristimen.

Halogeenilamput

GE:n Precise halogeenisarja tarjoaa tehokkaan valonlähteen. Halogeenilampuissa yhdistyvät valonlaadun, valon hallinnan ja tehokkaan energiankäytön edut.

Hehkulamput

EU säädösten mukaisesti 1.9.2009 jälkeen himmeitä hehkulamppuja ei enää saa tuoda markkinoille.
Erikoistuotteena voimme kuitenkin tarjota vahvistelamppua sekä 40W että 60W.

AURA pitkäikäiset kestoloistelamput

Markkinoimme ja myymme myös Auralight Ab:n Ruotsissa valmistamia pitkäikäisiä loisteputkia, jotka palavat kolme kertaa pidempään kuin muut loistelamput. Auralight Ab on vuonna 1930 perustettu yritys, joka on patentoinut näiden pitkäikäisten loisteputkien nerokkaan ja ainutlaatuisen rakenteen sekä vaativan valmistusmenetelmän. Aura Long Life loistelamppujen valmistuksessa valon alenema minimoidaan mm. patentoidulla lasiputken käsittelymenetelmällä sekä säteilynkestävien loisteaineiden käytöllä. Pitkäikäinen Aura Long Life loistelamppu on kustannustehokas ratkaisu kaikkiin valaistuskohteisiin. Se on huippuun kehitetty pitkäikäinen valaistusratkaisu ammattikäyttöön. Korkealuokkaiset loisteaineet takaavat erinomaisen värintoiston koko väriasteikolla ja valovirta pysyy tasaisena koko pitkän polttoiän ajan. Aura loistelamput pienentävät merkittävästi huolto- ja vaihtokustannuksia sekä ongelmajätteen hävittämisestä aiheutuvia kustannuksia.

AURA Universal

Pitkäikäinen Aura Universal Long Life loistelamppu palaa aina kolme kertaa pidempään kuin tavalliset loistelamput - laskutavasta riippumatta. Kuva : Universal Aura Universal antaa tehokasta valoa, värejä vääristämättä kohteisiin, joissa valaistukselta vaaditaan tehokkuutta ja erittäin hyvää värintoistoa. Värintoistoarvo (Ra85) takaa erinomaisen värintoiston koko väriasteikolla. Valovirta on korkeampi ja polttoiän aikana tapahtuva valon alenema on selvästi pienempi kuin vakiosarjan loistelampuissa. Taloudellinen polttoikä (IEC 81): 36 000 h / 45 000 h Myönnämme Universal Long Life loistelampuille kirjallisen polttoikätakuun. Takuun edellytyksenä on, että lampunvaihdon yhteydessä myös sytyttimet vaihdetaan. Suosittelemme elektronisia AURA Quick Strike ja AURA Power Strike sytyttimiä.

Elektroniset pika- ja varmuussytyttimet

Automaattinen poiskytkentä sammuttaa vialliset tai loppuun palaneet loistelamput, joten vältytään häiritsevältä lamppujen vilkkumiselta. Loistelamppu ei jää hehkumaan eikä kuristin ylikuumene, mikä eliminoi tulipalon vaaran. Kuva : Sytytin AURA Quick Strike on elektroninen pika- ja varmuussytytin, joka sytyttää loistelamput 0,3 sekunnissa ja kytkee loppuun palaneet ja vialliset loistelamput toiminnasta. AURA Quick Strike säästää energiaa, estää valaisinta ylikuumenemasta ja kytkee vilkkuvat lamput pois käytöstä.

Ajankohtaista

» 27.08.2015

Uudet tuote-videot julkaistu Niagara viemärinaukaisuaineesta ja asfalttimassasta

Lue lisää >>

» 31.03.2015

Ice-Foe jäänsulatusaineen tuote-video on julkaistu

Lue lisää >>

» 10.01.2014

Uusi LED lamppu

Lue lisää >>

» 15.12.2013

SuomenVahvimmat

Lue lisää >>